Ragu Bolognese

adsense 336x280

(Ready in about: 45 min | Servings: 10)


Ingredients:



2 pounds ground beef

4 ounces bacon; chopped

2 (28 ounces) cans crushed tomatoes

3 bay leaves

1 large onion, minced

2 celery stalks, minced

2 large carrots, minced

½ cup yogurt

1/4 cup chopped fresh basil

1 tablespoon butter

3 tablespoon dry white wine

1 teaspoon salt

½ teaspoon black pepper

Directions:
  1. Set your Foodi on Sear/Sauté, set to Medium High, and choose Start/Stop to preheat the pot. Place in bacon and cook until crispy for 4 to 5 minutes.
  2. Mix in celery, butter, carrots, and onion, and continue cooking for about 5 minutes until vegetables are softened. Mix in ¼ teaspoon pepper, ½ teaspoonsalt, and beef, and cook for 4 minutes until golden brown.
  3. Stir in the wine and allow to soak, approximately 4 more minutes. Add in bay leaves, tomatoes, and remaining pepper and salt.
  4. Seal the pressure lid, choose Pressure, set to High, and set the timer to 15 minutes. Press Start. Once ready, release pressure naturally for 10 minutes.Add yogurt and stir. Serve alongside noodles and use basil to garnish.
adsense 336x280

0 Response to "Ragu Bolognese"

إرسال تعليق